Ik kan mezelf met trots een fashionista noemen. Jij ook? Dan doe jij alles voor die geweldige look en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Neem bijvoorbeeld Cheap Monday. Dit jeansmerk is een van mijn favorieten! Kn jij Cheap Monday nog niet? Neem dan de tijd om deze blog door te lezen waar ik je alles vertel over dit geweldige merk. Dan ben je hiernaar ook klaar om een jeans van Cheap Monday aan jouw garderobe toe te voegen!

Cheap Monday is internationaal

Cheap Monday begon ooit als initiatief om betaalbare en modieuze jeans te produceren. Zij geloven namelijk dat goede jeans niet onmogelijk duur hoeven te zijn en dus een stuk goedkoper kan. In 2000 waren oprichters  Örjan Andersson en Adam Friberg een tweedehands winkel begonnen die Weekend heette. In 2014 richtten zijn Cheap Monday op met als uitgangspunt jeans betaalbaar te maken. Binnen een paar jaar groeide Cheap Monday uit tot een geweldig internationaal merk. Ze hebben zelfs een samenwerkingsverband gehad met het internationaal bekende warenhuis H&M! De jeans van Cheap Monday zijn te verkrijgen in wel 35 landen. Dit laat zien dat het een merk van allure is. Iets waar elke fashionista wel geassocieerd mee wil worden! De kleren van Cheap Monday zijn te vinden in ongeveer 1800 winkels over de hele wereld.

Kwaliteit

Cheap Monday is een Zweeds merk en dat merk je aan de kwaliteit! Voor de productie van hun spijkerbroeken gebruiken ze namelijk alleen Zweedse Denim stof! De focus van het bedrijf op het leveren van kwaliteit voor een schappelijke prijs is duidelijk te merken in de aandacht die wordt gestopt in het ontwikkelen van de collecties. Zo blijven zij wel trouw aan het punk element, wat er vanaf het begin in zit. Ze blijven dus trouw aan hun roots.

Wat is jouw stijl?

Cheap Monday is bekend geworden met de slim fit jeans, maar ondertussen hebben zij diverse andere stijlen zoals de mom jeans en de medium slim. Naast spijkerbroeken hebben zij ook diverse andere kledingstukken en accessoires. Kijk naar de mooie hoodies, jassen en zelfs sieraden in hun collectie! Zo kan jij geheel je eigen stijl samenstellen, met een punk-achtig rafelrandje! Maar wat jij ook kiest, ga vooral voor 1 van de jeans van dit merk. Dit is namelijk waar zij in uitblinken! Ga jij voor stijl? Ga dan voor Cheap Monday. Want zij laten zien dat een mooie look en stijl niet duur hoeft te zijn!