bestbuild.nl

Kamado bbq voor een andere bbq-ervaring

Iedereen heeft inmiddels wel van een Kamado bbq gehoord. Maar heb je ook al gegeten van een Kamado bbq? Dat is pas echt een unieke ervaring. Door de constante (hoge) temperatuur van de Kamado bbq kun je er namelijk eens iets anders op bereiden dan de standaard worstjes en hamburgers. Je kunt op een Kamado bbq ├ęchte gerechten bereiden. Of het nu gaat om verschillende groenten, vis of een mooi stuk vlees, op deze barbecue wordt het voedsel dat je klaarmaakt altijd de moeite waard.

Blijven opletten bij de Kamado bbq

Het blijft uiteindelijk natuurlijk nog steeds een barbecue, die Kamado bbq. Dat wil zeggen dat je het eten bereidt boven echt vuur. En dat houdt weer in dat je moet blijven opletten. Het eten mag natuurlijk nooit verbranden of niet gaar zijn. Ook op zo’n mooie Kamado moet je dus blijven opletten. Maar een beetje bbq-chef draait daar zijn (of haar) hand niet voor om. Je hebt al jarenlang geoefend op barbecues die minder betrouwbaar zijn qua temperatuur, dus opletten zit inmiddels wel in je aard. Ook moet je natuurlijk blijven opletten voor de veiligheid. Een Kamado staat hartstikke stevig, maar er moeten natuurlijk geen kinderen (of volwassenen) tegenaan lopen.

Een Kamado bbq kun je in allerlei maten aanschaffen

Of je nu kiest voor een klein maar fijn tafelmodel of een joekel van een barbecue, een Kamado bbq is echt iets voor jou. Je kunt het qua maat (en dus qua prijs) zo gek maken als je zelf wilt. Een Kamado met snijplanken aan de zijkanten ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens heel handig. Je kunt er ook voor kiezen om de Kamado te integreren in je buitenkeuken. Zo heb je een schitterend kookmeubel voor buiten. Daar ga je veel plezier aan beleven!
Kamado bbq

Koken met de Kamado bbq is net even anders

Het is dan ook wel handig om een van de speciale kookboeken aan te schaffen voor de Kamado bbq. Je kunt zoveel meer met de Kamado dan je op het eerste gezicht zou denken, daar kun je wel wat inspiratie bij gebruiken. Je koopt zo’n kookboek gewoon via de webshop, da’s pas handig. In die webshop kun je nog veel meer handige accessoires voor de Kamado aanschaffen. Denk dan aan extra stevige schorten, verschillende soorten pannen en grillplaten, maar ook tangen en alle keukengereedschap dat je je maar kunt bedenken. Lekker shoppen dus!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 bestbuild.nl

Thema door Anders Norén