Mason Garments is een hoogstaand schoenenlabel dat pas is opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia. Doordat Aditia als kind zelf al in luxe merkkleding rondliep, is er een passie ontstaan die later zou uitgroeien tot het alom bekende schoenenmerk Mason Garments. Vandaag de dag bestaat het schoenenmerk al 6 jaar en is het onwijs populair!

Mason Garments damesschoenen

De Mason Garments damesschoenen zijn elegant en stijlvol. De bekende dikke en witte zool komt in elke damesschoen weer naar voren. Bovenop die dikke zool, die de Mason Garments damesschoen een sportieve uitstraling doet geven, vind je verschillende variaties van gave materialen en vormen. Zo kan je denken aan de Mason Garments damesschoen met een red velvet stofje en rode veters. Het suède materiaal maakt de damesschoen uniek en geeft je look een opvallende kick. Is dit iets te opvallend voor jouw smaak? Mason Garments schoenen voor dames komen ook in subtielere modellen. Een rustige grijze sneaker met witte veters is dan wellicht een betere keuze!

Een effen model of toch liever een opvallend detail?

Of je nou voor een opvallende kleur gaat of niet, de schoenen voor dames van Mason Garments komen in alle denkbare variaties en vormen. Een subtiele schoen met op de zijkant een opvallend groot gouden veer? Kan gewoon! Een zwarte sneaker met een grote vlakte opgevuld door een totaal andere kleur of zelfs een heel ander materiaal? Alles is mogelijk. Dit is natuurlijk super fijn, nu er voor iedereen dus wel een Mason Garments schoen bestaat.

Jubileum schoen

Toen het hoogwaardige schoenenmerk 5 jaar bestond, kwam de ontwerper met een limited edition. Het welbekende klassieke Tia model werd voor dit feest in een nieuw jasje gestoken. Deze remake kwam in drie kleuren: zwart, wit en grijs. Deze Mason Garments hebben uiteraard wel de iconische rode hiel, wat de schoen een finishing touch geeft. Hoe cool is dit?

Betaalbaar en comfortabel

Dat de Mason Garments in allerlei denkbare variaties bestaan is natuurlijk fijn om te weten. Maar hiernaast is betaalbaarheid en comfort net zo belangrijk. Je wil natuurlijk geen schoenen kopen waar je maar moeilijk op kan lopen of waar je nog niet geen tweede hypotheek voor hoeft af te sluiten. De Mason Garments schoenen voor dames zijn gelukkig erg betaalbaar en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. De schoenen zitten niet alleen lekker, maar geven ook nog eens voldoende steun aan de voet. Wat wil je nog meer?